Services

Bezorgen, verzorgen, ontzorgen

Zelfs buiten openingstijden mogelijk.

Zorg, dat is de overeenkomst in bovenstaande woorden. Als u in een zorginstelling verblijft dan is het wel zo prettig dat u voldoende nacht- en onderkleding heeft. La PéCule bezoekt u in de zorginstelling (regio Hardinxveld-Giessendam/ Sliedrecht) met een selectie artikelen van uw wensen. U kunt deze direct even passen en bekijken. Zo weet u dat materiaal, kwaliteit en pasvorm goed zijn.

Zowel voor u als voor ons is het prettig als een verzorgende van de instelling, of een close familielid, hierbij aanwezig is. De items die u bevallen kunt u ter plaatse afrekenen via ons mobiele pin-apparaat. Omdat een bezoek aan u één van onze services betreft rekenen wij hiervoor geen extra kosten.

V.I.P.-room shopping

Lingerie shoppen met privacy

Wilt u op een rustig moment in alle privacy uw nieuwe lingerie uit kunnen kiezen en in alle rust kunnen passen, kom dan eens langs in de winkel. Onze V.I.P.-room biedt een rustig plekje en een paskamer uit het zicht om op uw gemak te kijken, voelen en passen. Uiteraard mag u daar vakkundige style- en maatadviezen van ons bij verwachten.

Voor vragen over onze services: